Popis
Distribútor: Pekáreň ILaS s.r.o., Strojárska 2740, 069 01 Snina | Prevádzka: Družstevná 1 Naciná Ves
Postup zamrazenia bezlepkových výrobkov
Základom zamrazovania bezlepkových výrobkov je správne nastavená teplota v mraziacom boxe. Ideálna teplota je -18˚C.
Ďalším krokom je zvoliť, či chceme produkt zamraziť vo vreckách na mrazenie alebo nádobkách na to určených. Ideálne je pred mrazením jedlo rozdeliť v dávkach, v akých ho chceme konzumovať, vhodnejšie je viac menších porcií. Výrobok je potrebné označiť názvom, množstvom, dátumom a dôkladne uzatvoriť. Všetky naše bezlepkové výrobky sú vhodné na mrazenie.
Hlavnou výhodou je, že jedným nákupom si môžete zabezpečiť väčšie množstvo, rozdeliť na menšie dávky a konzumovať vždy rovnako chutné a čerstvé pečivo, aj bez návštevy obchodu.